Партнерська мережа

Приєднуйтеся до партнерської мережі та співпрацюйте зі світовими брендами

Тисячі рекламодавців зі сфер рітейлу, фінтеху, туризму, онлайн-ігор та онлайн-послуг готові до співпраці з вами

Partner Network

Дізнайтеся більше про мережу Admitad для партнерів

Ефективно монетизуйте свій контент, трафік та аудиторію разом з Admitad. Ми познайомимо вас із найкращими брендами, які відповідають уподобанням вашої аудиторії. Розвивайте партнерство та збільшуйте свій дохід за подомогою цілого арсеналу інструментів.

Співпрацюйте з улюбленими брендами

Ваша єдина точка доступу до світових брендів

Ваша єдина точка доступу до світових брендів

Працюйте з провідними брендами зі сфер рітейлу, туризму, краси, фітнесу, телекомунікацій, фінех-послуг та інших. З платформою Admitad ви зможити налагодити довгострокову та взаємовигідну співпрацю з брендами та контролюватимете всі ключові процеси роботи.

Швидкі та зручні виплати

Швидкі та зручні виплати

Контролюйте свій заробіток та керуйте ним за допомогою Earnings Wallet. Швидко, безпечно та без зайвих зусиль виводьте кошти на перевірені платіжні системи в потрібній валюті. Оптимізуйте свій кешфлоу за допомогою Instant Payout.

Миттєвий доступ до детальної аналітики

Миттєвий доступ до детальної аналітики

Вся важлива інформація у вас під рукою. Отримуйте детальні звіти про роботу в реальному часі — це дозволить швидко реагувати на зміни та оптимізувати процеси. Дізнавайтеся про найважливіші події вчасно завдяки системі сповіщень, яку легко налаштувати.

Почніть розвивати свій бізнес разом з Admitad

Доступ до величезної бізнес-спільноти

Доступ до величезної бізнес-спільноти

Приєднуйтеся до Admitad та отримайте доступ до тисячі рекламодавців з усього світу, які готові співпрацювати з різними бізнес-моделями та джерелами трафіку.

Інструменти для монетизації

Інструменти для монетизації

До ваших послуг низка продуктів та рішень для монетизації. Отримайте нові джерела доходу, які підходять для сайтів, сервісів порівняння цін, купонних та кешбек-сервісів, творців контенту, блогерів та ін.

Керуйте всіма акаунтами в одному місці

Керуйте всіма акаунтами в одному місці

Керуйте роботою та розвивайте партнерство с рекламодавцями з різних партнерських мереж у рамках єдиного облікового запису на одній платформі.

Спеціальні купони та акції

Спеціальні купони та акції

Отримуйте ексклюзивні промокоди та купони для своєї аудиторії.

Відстеження дій на будь-яких платформах та пристроях

Відстеження дій на будь-яких платформах та пристроях

Отримайте можливість точного відстеження цільових дій. За допомогою нашої унікальної сиситеми ваші партнери-рекламодавці зможуть переконатися у ефективності вашої роботи на будь-якому етапі залучення клієнта.

Понад 11 мільйонів продуктів у XML-фідах

Понад 11 мільйонів продуктів у XML-фідах

Для сервісів порівняння цін та онлайн-магазинів ми надаємо XML-фіди, які містять актуальну інформацію про товари. Це відкриває нові можливості для збільшення доходу в різних бізнес-моделях.

Почніть отримувати дохід, співпрацюючи з провідними світовими брендами

Admitad
Admitad
Admitad is a German IT company headquartered in Heilbronn that develops and invests in services for media buying, increasing sales and attracting customers through online advertising, traffic and content monetization and earnings using a single platform.
Founded 2009-09-01, Lise-Meitner-Str, Heilbronn
Founder Alexander Bachmann
Website